Gizlilik

1- site içindeki üyelerin kişisel bilgilerini kimseyle paylaşmayız

2-üyeler profil ve paylaşım ayarlarından gizlilik ayarlarını kendileri yapmakta olduğundan dolayı site içinde üyelerin yaptıkları içerik paylaşımları sadece paylaşan üyenin kontrolundedir.

3-üye isterse kendi hesabını silme ve sosyal paylaşım ağımızdan ayrılma isteğine sahiptir. üye hesabını sildiğinde paylaştığı tüm içerikleri de komple silinir, sonradan geriye dönse bile daha önce paylaştıgı tüm içerikleri üye kendisi sildiğinden dolayı hiç bir şekilde geriye döndürülemez.